Deze website maakt gebruik van cookies om de functionaliteit en het gebruiksgemak te vergroten. Als u onze website gebruikt, gaan wij er vanuit dat u hiermee akkoord gaat. Sluit

HO-BA Kantoorservice

kantoor en ICT suppliesBinnenbaan 6
8471XB Wolvega

Telefoon:

0561-614572

Fax:

0561-611225

E-mail:

Website:

http://www.ho-ba.nl

KvK:

01131449

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur
Zaterdag van 9.30 tot 13.30 uur

Social Media

HO-BA Kantoorservice heeft niet opgegeven actief te zijn op LinkedIn, Youtube, Facebook, Twitter, Google+ of Pinterest.

Recensies


Verkoopt aan een VASTE klant (met 0% kennis van zaken) een sterk verouderde DEMO pc voor een prijs waarvoor men in elke willekeurige computerzaak een NIEUWE computer koopt die 10x beter is. De pc werd geleverd met een CPU uit 2007, slechts 2 Gb geheugen (te weinig geheugen voor Windows7), etc. tegen een prijs waarvoor je een pc koopt met een Ci5 CPU, 8 Gb geheugen, grotere/betere harddisk, betere videokaart en een beter moederbord!! HO-BA weigerde de pc terug te nemen en was alleen bereid het geheugen uit te breiden naar 4 Gb, want dit was inderdaad een "vergissing" (natuurlijk). Je verwacht van een dergelijk bedrijf het advies dat ze pretenderen op de site, echter het eigen belang staat hoger in het vaandel.
door: Arjen op 25/7/14


Uw mening delen? Schrijf hier over uw eigen ervaring!

Welkom bij uw TheCompanyTree bedrijfsprofiel


U kunt inloggen met uw gegevens op de wijzig-pagina om uw profiel uit te breiden met extra informatie en afbeeldingen. Breng uw profiel direct onder de aandacht door deze te delen op verschillende social media.